Navigeringsmeny

Bloggar

Forskningsministern medverkar på Nationell konferens om klinisk forskning

Den 14-15 april anordnas en nationell konferens om klinisk forskning på Svenska mässan här i Göteborg. Här har du chans att träffa forskningskollegor från hela Sverige och internationella gäster. Medverkar gör även Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning.

Helene Hellmark Knutsson

I år har denna utvecklats och arrangeras av Kommittén för nationell samordning av kliniska studier, vid Vetenskapsrådet i samarbete med Stockholms Läns Landsting, Region Skåne, Norrlandslandstingen, Uppsala-Örebro regionen, Linköpings universitet/Region Östergötland och Västra Götalandsregionen.

Temat i år är Starka tillsammans - från idé till verklighet och konferensen tar tar avstamp i den utredning som Ingrid Peterson gjorde 2013 om vikten av nationell samordning för kliniska studier. Hur tar vi gemensamt steget vidare från idé till verklighet?  Det kommer att diskuteras under konferensen som inte minst innebär en möjlighet att nätverka för dig som jobbar inom industri, akademi, hälso- och sjukvård eller med regionutveckling. att nätverka med kollegor.

Läs mer här: https://gothiaforum.com/konferens-2015

Text: Katarina Hallingberg, SU

Fler blogginlägg

Sociala medier

Följ oss även på:

Facebook
Twitter
Linkedin